RANI RADOVI: Stanija opet pozira polugola

Starleta je na društvenim mrežama objavila još jednu u nizu provokativnih fotografija

  • 6

Stanija Dobrojević nastavila je da bombarduje svoje fanove novim provokativnim fotografijama. Ovog puta, starleta je na svom Tviter nalogu objavila sliku koju je snimila pre nekoliko godina gde pozira u golišavom izdanju.

Da podsetimo, Stanija je pre nekoliko dana objavila atraktivne fotografije iz teretane gde do izražaja dolazi njena zategnuta figura.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KrsiLomi

    17. januar 2014 | 13:05

    Decko ti si cist primer retarda kojima ispiraju mozak ovom farmom i tim sranjima za maloumnike

  • djura69

    17. januar 2014 | 16:08

    ...e moj ratko,pa ti si za duboko sazaljenje!kakav ti jadan ozbiljan covek,pa ovako nesto o mladjanoj fufici moze samo da napise teski dusevni bolesnik!predpostavljam da nemas porodicu pa ti je pracenje clanaka o starletama i ostalom drustvenom sljamu omiljena zabava.sedi,jedan!...

  • Ратко

    17. januar 2014 | 01:31

    Лепа лепа доиста лепа, а о осмеху да не говорим. Само мана јој је што има јако незгодну нарав, и врло је тешка особа, али једна ствар је најбитнија, а то је да она није злобан човек, чак напротив врло је пожртвована, и 1000 % стаје на нечију страну када осети да је ту особу погодила неправда, што се показало на Јованином случају, када јој је све оне речи опростила, и стала у њену одбрану. Станија је имала јако тешко детињство, патње и трауме, и одатле сва та нервоза која избија из ње. А незгодна нарав и честа намргођеност је одатле што се све што ју је задесило, како на фарми тако и пре ње спаковало у једну кутију, и више не може да стане јер ће кутија просто пући. И на основу тога Станија просто после свега што јој се дешавало нема више онолико снаге, колико је имала пре да се споји са својим емоцијама, па сходно томе ређе то и чини. Ја ћу је увек поштовати због свега што јој се десило. А ја њу на неки начин и волим јер је тип особе која је велики борац,који је храбар, и који се никада не предаје.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA